CMS images not being served

Comments

7 comments

  • Avatar
    Ido

    Hi

     

    Looking at the site shared I indeed see some images that are not being delivered by us.

    Could you share how these images are being imported to your pages?

    Are these being built by static content?

     

    Also if you could share the Magento version and Cloudinary's module version it would also help us in pinpointing this.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Paresh Joshi

    Its a magento 2 version 2.3.1 website and there is cloudinary extension installed. Cloudinary 1.7.6

     

    The images are imported into pages using upload feature in magento. File is first uploaded into magento2 media directory and then applied to pages. Its the same way product images are uploaded.

    Not sure what you mean by -"built by static content". 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Ido

    Looking at the page shared I see that the banner image is being delivered from Coudianry but images that appear under the "from the blog" part are not.

    Parts like these and like the footer of the site are usually built as specific parts of the store that should appear on each page and are what I mean by static content.

    If this is what you mean then,  later versions of the module do support delivering static content.

    You could get the latest version from our Github Repository

     

    Let me know if that makes sense?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Paresh Joshi

    Thanks for info. I upgraded the module to the latest version 1.9 but the images are still not being served. 

     

    The banner image is being served from cloudflare app and it is using cloudinary image url so it did not happen automatically. 

     

    Images like logo image, blog images etc are not being served. 

     

    After upgrading there are lot more options there, i have set all to default values.

     

    Is there any settings that need to be changed for it to start serving those images?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Ido

    Hi 

    In order to understand this better would you be able to open a request at support@cloudinary.com?

    In that request, if you could share some specific examples of pages that have images that are not being delivered correctly, and any additional add-ons that you have installed, it would also help us in pinpointing any issues.

     

    Thanks.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Paresh Joshi

    none of the blog images are being served. Logo images and band page images are not being served. Sliders also don't get served but luckily it allows external hosted images so the images are served but not automatically

     

    This is the url you can check

     

    https://jostechecig.com.au/blog/category/ecig-blog

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Ido

    Hi

     

    Our module is geared towards delivering store images that appear under the "media" folder.

     

    Looking at the site and the page you shared it looks like product images are delivered as expected while images from other components are not.

     

    If I understand you correctly the slider is an external plugin which makes sense that it would require integration in order to deliver images.

    Could you share through which component the blog images are being delivered?

    It might also expedite the solution if you could share the credentials for your site so we could better understand this. if you could open a request at supprt@cloudinary.com with the credentials we could take a closer look into this.

    Thanks.

    Ido

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.